Tjenester

Når selskapet ikke jobber på plattformene deploii og compiile tilbyr det tjenester innenfor både utvikling av produkter/prosjekter og undervisningsressurser. I tillegg tilbyr selskapet undervisningstjenester på lokasjon i Trondheim og nærliggende kommuner. Andre lokasjoner kan avtales etter forespørsel.

Plattformene deploii og compiile (under utvikling)

Med deploii kan du lett koble sammen mikrokontrollere og andre elektroniske enheter ved hjelp av tingenes internett (IoT). Dette høres kanskje vanskelig ut, men med et enkelt brukergrensesnitt og med mange gode ressurser via compiile så går det fint! I tillegg tar ressursene for seg enklere opplegg som kan gjennomføres ved lavere klassetrinn.

Plattformene er ikke lansert per dags dato. De er under utvikling.

Utvikling av produkter og programvare

Mye av undervisningsvirksomheten vår krever utvikling av spesialiserte produkter og verktøy for å oppnå ønsket kvalitet. Dette har vi god kompetanse og erfaring med. Vi er like lidenskapelige for teknologi som for undervisning og tilbyr derfor å designe produkter og programvarer på oppdrag.

Utvikling av ressurser for undervisning

Selv om en har kunnskapen til å utvikle undervisningsressurser er det en tidskrevende prosess. Om du ønsker et spennende undervisningsopplegg kan vi lage det for deg med dine ønskede spesifikasjoner. For minimal tidsinvestering, kan vi stå for både idé og opplegg.

Undervisning og kursholding på lokasjon

Vi kan også holde forelesning eller kurs etter ønske. Enten om produkter og systemer vi selger, eller rene undervisningsopplegg vi har laget. Vi er basert i Trondheim, men er villige til å ta turen til andre steder ved forespørsel, så bare ta kontakt.

Company of Things AS

Arkitekt Christies gate 4B

7012 Trondheim

Org. 925 604 879

Company of Things AS

Arkitekt Christies gate 4B

7012 Trondheim

Org. 925 604 879