Hei! Vi er CoT

Vi er en gjeng på ni, fra ulike fagfelt, med felles interesse for teknologi! Om du har spørsmål eller ønsker å teste Deploii, kan du kontakte oss med eposten post@cot.as.

2019

Adrian, Aasmund, Sebastian og Tobias deltar Nordic Eseros CanSat-konkurranse, og innser at kule prosjekter i Teknologi og Forskningslære på VGS er svært tidkrevende.

2020

Company of Things stiftes, med mål om å lage en skyplattform for IoT-prosjekter! Gjengen møter Annik og Andreas, og deltar igjen i CanSat-konkurransen (som avlyses pga covid…)

2021

Cansat avlyses (igjen…). De fleste av selskapets medlemmer studerer nå på NTNU, og planen om å utvikle en læringsplattform for IoT settes smått i gang.

 

2022

CoT leverer undervisningsvideoer om ESP32 til NTNU, og arrangerer kurs i IoT-bil, programmering og lodding på Trondheim Kommmunes Science Camp.

2023

Adrian leverer bacheloroppgave om utvikling av IoT-plattformer, og prototypen av Deploii er en realitet! CoT underviser igjen på Science Camp!

Versjon to av Deploii er under utvikling. Samtidig reiser vi rundt på skolebesøk og konferanser, hvor elever og lærere får prøve prototypen av Deploii! Og Science Camp runde 3!

Bli kjent med gjengen

Adrian Heyerdahl

Daglig leder / CEO

Adrian er utdannet elektroingeniør og studerer for tiden integrert master i fysikk og matematikk, begge ved NTNU. Han har holdt flere underviser/assistent stillinger ved NTNU, samt verv som studenttillitsvalgt. På fritiden har han drevet mye med elektronikk, programmering, undervisning og studentpolitikk.

adrian@cot.as          

Annik Riise

Nestleder / COO

Annik er utdannet elektroingeniør og studerer for tiden årsstudium i pedagogikk, begge ved NTNU. Hun har tidligere engasjert seg som studenttillitsvalgt, hatt undervisningsverv og jobbet for Microchip i Trondheim. Nåværende har hun styreverv i studentorganisasjonen IUG. På fritiden er hun engasjert i både elektronikk, programmering, undervisning og bistandsarbeid.

annik@cot.as          

Thomas H. Tangen

Økonomiansvarlig / CFO

Thomas har en bachelor i offentlig administrasjon og ledelse, samt samfunnsøkonomi fra UiO. For tiden studerer han master i statsvitenskap ved UiO og bachelor i økonomi og administrasjon ved OsloMet. Ellers jobber han ved UiO og DFØ og har før jobbet i Lånekassen samt vært aktiv ved UiOs studentmiljøer.

thomas@cot.as          

Aasmund G. Nørsett

Teknisk sjef / CTO

Aasmund studerer for tiden integrert master i elektronisk systemdesign og innovasjon ved NTNU. Her er han aktiv i linjeforeningen til studiet. På fritiden liker han å drive med elektronikk, programmering og buldring.

aasmund@cot.as          

Trym B. Aasheim

Designer

Trym er utdannet Art Director fra Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. Han jobber fulltid innen reklame som kreatør.

trym@cot.as          

Tobias Domaas

Ingeniør

Tobias studerer for tiden elektroingeniør ved NTNU. Tidligere har han vært læringsassistent i flere emner ved universitetet. På fritiden liker han å drive med elektronikk, programmering, kunstig intelligens og gaming.

tobias@cot.as          

Andreas Ødegård

Designer

Andreas studerer for tiden integrert master i industriell design ved NTNU. Han har vært leder for linjeforeningen ved studiet sitt, og jobber også som designer hos Junior Consulting. På fritiden er Andreas instruktør i Taekwon-Do, spiller frisbeegolf og danser swing.

andreas@cot.as          

Erlend Storsve

Ingeniør

Erlend studerer for tiden integrert master i datateknologi ved NTNU. Han spesialiserer seg innen kunstig intelligens, men har også jobbet mye med utvikling av nettsider og apper. På fritiden liker han å drive med klatring, gitar, frisbeegolf og programmering av diverse sideprosjekter.

erlend@cot.as          

Sebastian Kalland

På utveksling

Sebastian studerer for tiden integrert master i elektronisk systemdesign og innovasjon ved NTNU. Semestrene H23/V24 er han på utveksling i Japan. På fritiden liker han å holde på med elektroniske systemer, språk, karate og styrketrening.

sebastian@cot.as          

Company of Things AS

Arkitekt Christies gate 4B

7012 Trondheim

Org. 925 604 879

Company of Things AS

Arkitekt Christies gate 4B

7012 Trondheim

Org. 925 604 879